Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie a ajuns în fața magistraților Curții de Apel Constanța! (VIDEO)

ro

11 Oct, 2024 10:05 325 Marime text
ÎPS Teodosie - sursa foto: ZIUA de Constanța

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, s-a prezentat în această dimineață, vineri, 11 octombrie 2024, la Curtea de Apel Constanța, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență.
 
Întrebat de jurnaliști cu ce gânduri s-a prezentat în instanță, acesta a răspuns - „Nu știu!”. Acesta nu a dorit să facă alte declarații în fața presei. După ce a coborât din mașină, s-a îndreptat către sala de judecată.
 

 
Reamintim că procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța au dispus trimiterea în judecată a înaltului prelat, pentru presupusa săvârșire infracțiunii de cumpărare de influență. În același dosar a fost deferit justiției și Ilie Petre, consilier în cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, acesta fiind suspectat de complicitate la cumpărare de influență.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
ÎPS Teodosie vine la Curtea de Apel Constanța, la un nou termen într-un dosar de corupție! Avocatul Cuculis „Procurorul DNA a confirmat că nu există originalul acelor înregistrări!” (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii