Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța Jean Paul Tucan și Alina Carmen Tucan, în instanță! Iată de ce

ro

13 Sep, 2024 17:00 135 Marime text
Taxa de timbru. Sursa foto: Pexels
  • La Judecătoria Constanța a ajuns un dosar în atenția magistraților, unde familia Jean Paul Tucan și Alina Carmen Tucan se judecă pentru partaj bunuri
  • Taxa judiciară de timbru este în valoare de 232.847 lei și Tucan Alina Carmen a solicitat ajutor public judiciar
 
La Judecătoria Constanța a ajuns un dosar în atenția magistraților, unde familia Jean Paul Tucan și Alina Carmen Tucan se judecă pentru partaj bunuri.
 
Este vorba de partaj bunuri comune / lichidare regim matrimonial, conform obiectului dosarului, având ca indicativ 17248/212/2024, înregistrat la Judecătoria Constanța la mijlocul lunii iunie a.c.
 

Taxa judiciară de timbru este în valoare de 232.847 lei și Tucan Alina Carmen a solicitat ajutor public judiciar, iar instanța a admis la termenul din 11.07.2024 să plătească taxa de timbru în 48 de rate a câte 4.851 lei până la data de 25 ale lunii.
 
În data de 12.09 a apărut pe portalul Judecătoriei Constanța cererea Alinei Carmen Tucan prin care solicită reexaminarea cererii de ajutor public judiciar. Contactat telefonic, omul de afaceri din Constanța a negat existența unui divorț. „Nu divorțez și nici nu am de gând să divorțez”, a spus succinct Jean Paul Tucan.
 
Facem precizarea că Jean Paul Tucan este acționar majoritar JT Grup Oil S.A. Tucan Alina Carmen este asociat unic și administrator la JTA-Trans Group SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
JTA Trans Group, deținută de familia Tucan, pierde procesul deschis primarului municipiului Constanța (MINUTA)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii