Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța Litigiu între Mamaia SA și Balcan Expres SRL pentru contestarea unui act notarial

ro

13 Oct, 2024 17:00 490 Marime text
Judecator. Sursa foto - freepik.com
  • Dosarul care are drept obiect plângerea împotriva încheierii de respingere a cererilor de îndeplinire a unui act a ajus pe rolul Judecătoriie Constanța.
  • Părțile implicate în acest dosar, aflat în faza procedurală de fond, sunt Mamaia SA, în calitate de reclamant, și Balcan Expres SRL.
  • Mamaia SA este deținută de Statul Român prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu 96,56% din capitalul social, Listă acționari (PPM), cu 3 % din capitalul social, Alții (Gheorghiu Constantin și Dumitrescu Ioan), cu 0,05% din capitalul social.
  • Asociați cu părți egale și administratori în Balcan Expres SRL sunt Chespi Tagedin și Viorel Crăciun.


Pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă pe data de 07.05.2024, a fost înregistrat dosarul cu indicativul 13078/212/2024 și obiectul  plângere împotriva încheierii de respingere a cererii de îndeplinire a unui act notarial.

Părțile dosarului aflat în stadiul procedural de fond sunt Mamaia SA - reclamant, iar Balcan Expres SRL - pârât. 
Următoare ședință a fost stabilită pentri data de 28.10.2024.


Reamintim că pe data de 10.10.2024, magistrații completului C1 au amânat pronunţarea, aceasta urmând a se face  prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei potrivit disp. art. 396 alin. 2 C.proc.civ. 


Despre Mamaia SA

 
Înființată în anul 1991, firma are sediul social pe strada Vila 26, Bloc 26, Mamaia și are drept obiect fr activitate: facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.

Mamaia SA este deținută de Statul Român prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu 96,56% din capitalul social, Listă acționari (PPM), cu 3 % din capitalul social, Alții (Gheorghiu Constantin și Dumitrescu Ioan), cu 0,05% din capitalul social.

Administartorii companiei sunt: Andrei Mihaela, Buzu Corneliu și Dragomir Cristina-Gabriela.

În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 1.890.100 lei, 4 salariați, un profit de 1.800.247 lei și datorii de 819.597 lei.

Despre Balcan Expres SRL
 
Potrivit termene.ro, Balcan Expres SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul social în Mamaia, Tabăra Turist, și se ocupă de restaurante. Firma are mai multe puncte de luc ru în stațiunea Mamaia.

Asociați cu părți egale și administratori sunt Chespi Tagedin și Viorel Crăciun, numele celui din urmă regăsindu-se și în Ulpia SA Mureș.

Chespi Tagedin figurează și în Digital Plast SRL, Consens Company SRL, Falcon Travel SRL, Arc Forte SRL, Corsa International & Company SRL, Corsa International Change Office SRL și Taygetus SRL (administrator).

În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 1.144.657 lei,  6 salariați, un profit de 205.557 lei și datorii de 1.021.589 lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestuo articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:


Procesul dintre Balcan Expres SRL și Mamaia SA, pe rolul Judecătoriei Constanța

Pe data de 8 noiembrie se aleg administratorii societăţii Mamaia SA. Ce vor mai decide acționarii în Adunarea Generală Ordinară 

Administrația Bazinală de Apă cere în instanță desființarea beach-bar-urilor Balcan Expres SRL și 90.000 de euro, contravaloarea chiriei. Dosarul, la Tribunal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii