Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe data de 8 noiembrie se aleg administratorii societăţii Mamaia SA. Ce vor mai decide acționarii în Adunarea Generală Ordinară

ro

09 Oct, 2024 14:35 279 Marime text
Mamaia SA. Sursa foto - pexels.com
  • Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor a Mamaia SA a fit convocată pentru data de 08.11.2024, ora 12.00. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe puncte importante.
  • Acționarii vor numi administratorii societăţii Mamaia SA, ca urmare a finalizării procedurii de selecţie pentru ocuparea posturilor de membri în Consiliul de Administraţie.
  •  Mamaia SA este deținută de Statul Român prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu 96,56% din capitalul social,  listă acționari (PPM), cu 3 % din capitalul social, Alții (Gheorghiu Constantin și Dumitrescu Ioan), cu 0,05% din capitalul social.
 
Consiliul de Administraţie al Mamaia SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 08.11.2024, ora 12.00. În caz de neîntrunire a cvorumului se stabileşte a doua şedinţă în data de 11.11.2024, ora 12.00, la sediul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Calea Victoriei nr. 152, sectorul 1, Bucureşti.

Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe puncte:

1. Constatarea încetării de drept a mandatelor administratorilor provizorii ai societăţii, ca urmare a finalizării procedurii de selecţie pentru ocuparea posturilor de membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii MAMAIA SA, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu prevederile HG nr. 722/2016 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 109/2011, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv a Mihaelei Andrei, a Cristina Gabrielei Dragomir şi a lui Corneliu Buzu.

2. Numirea administratorilor societăţii Mamaia SA, ca urmare a finalizării procedurii de selecţie pentru ocuparea posturilor de membri în Consiliul de Administraţie al societăţii Mamaia SA, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu prevederile HG nr. 722/2016 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 109/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

3. Stabilirea duratei mandatului membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii Mamaia SA.

4. Stabilirea indemnizaţiei brute fixe lunare a administratorilor societăţii Mamaia SA.

5. Aprobarea formei contractului de mandat ce urmează a fi încheiat cu administratorii societăţii Mamaia SA.

6. Împuternicirea reprezentantului Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului în AGOA Societăţii Mamaia SA pentru semnarea, în numele societăţii, a contractelor de mandat ale membrilor Consiliului de Administraţie.

Au dreptul să participe la Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor acţionarii Societăţii Mamaia SA care sunt înscrişi în evidenţa Registrului Acţionarilor la data de referinţă, respectiv 29.10.2024.

Convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4292 din data de 07.10.2024.

 
Despre Mamaia SA
 
Înființată în anul 1991, firma are sediul social pe strada Vila 26, Bloc 26, Mamaia și are drept obiect fr activitate: facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.

Mamaia SA este deținută de Statul Român prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu 96,56% din capitalul social, Listă acționari (PPM), cu 3 % din capitalul social, Alții (Gheorghiu Constantin și Dumitrescu Ioan), cu 0,05% din capitalul social.
Administartorii companiei sunt: Andrei Mihaela, Buzu Corneliu și Dragomir Cristina-Gabriela.

În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 1.890.100 lei, 4 salariați, un profit de 1.800.247 lei și datorii de 819.597 lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firme Constanța: AGA la Hotel Central SA. Decizii cu unanimitate de voturi


Campanie BCR: Sunt anunțați câștigătorii celor două garsoniere de la Lake On Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

Convocare AGA Mamaia SA: Fostă Vilă Regală va ajunge în domeniul public al statului și administrarea Ministerului Culturii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii