Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Mangalia a dat amânare în Dosarul 2 Mai! Noul termen, programat pe 18 octombrie

ro

20 Sep, 2024 10:27 430 Marime text
Judecătoria Mangalia - sursa foto: ZIUA de Constanța

Magistrații Judecătoriei Mangalia au dispus, astăzi, 20.09.2024, amânarea în dosarul tragediei din 2 Mai, motivând că nu există încă rezultatele expertizelor de la INML „Mina Minovici” din București.

Astfel, noul termen a fost stabilit pentru data de 18.10.2024.

Reamintim că în Dosarul 2 Mai Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Tatăl lui Sebi, despre avocatul lui Vlad Pascu – „Nu este posibil ca pentru niște bani să-i arunce în mizerie pe acești copii care nu mai sunt” (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii