Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii din Constanța au amânat verdictul pentru piscina exterioară de pe plaja Caelia, din Mamaia

ro

21 Jul, 2024 17:00 214 Marime text
  • Tribunalul Constanța era așteptat să decidă dacă autorizația de construire va fi suspendată.
  • Este vorba despre construcția de pe plaja Caelia, al cărei beneficiar este BC Cogen Management SRL.
  • Pronunțarea soluției va avea loc la data de 26 iulie 2024.
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au prelungit deliberările în procesul care vizează autorizația de construire pentru piscina exterioară de pe plaja Caelia, autorizație emisă pentru beneficiara BC Cogen Management SRL.
 
Tribunalul Constanța era așteptat să decidă vineri, 19 iulie 2024, dacă autorizația de construire va fi suspendată însă, la termenul stabilit pentru pronunțare, instanța a anunțat că deliberărilor vor dura până la data de 26 iulie 2024.
 
Oricare va fi decizia Tribunalului, aceasta va putea fi ulterior atacată în recurs, la Curtea de Apel.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, dosarul are indicativul 3830/118/2024, iar obiectul dosarului este reprezentat de o cerere de suspendare a unui act administrativ, respectiv Autorizația nr. 241/19.03.2024.
 
Asociația Verde Urban este reclamant, iar pârâți sunt Primarul Municipiului Constanța și BC Cogen Management SRL.
 
Potrivit datelor noastre, la Tribunal, dosarul se află în atenția completului prezidat de magistratul Traian Laurențiu Iancu, din cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Amintim, construcția autorizată de către Primăria Constanța prin AC 241 din data de 19 martie 2024, pentru subsector 15, de pe plaja turistică Mamaia IV vizează o piscină exterioară și puncte adiacente, în zona Caelia din Mamaia.
 
BC Cogen Management SRL este deținută pe jumătate de Constantin Bucur, acționarul majoritar al FC Gloria Buzău SA, iar compania amenajează piscina exterioară de pe plaja Caelia.
 
În paralel, compania privată, la rândul său, face mai multe demersuri la instanțele din Constanța, dar și din Capitală, pentru continuarea lucrărilor.
 
Detalii pot fi consultate în articolul

Peste 8 milioane de euro
La Tribunalul Constanța, se cere suspendarea autorizației de construire pentru plaja Caelia! Firma, demersuri în Capitală pentru salvarea investiției și continuarea lucrărilor (DOCUMENT)

 
Despre BC Cogen Management SRL
 
Potrivit termene.ro, BC Cogen Management SRL a fost înființată în 2020, are sediul social în București, pe strada Grigore Mora și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Firma are două puncte de lucru în Mamaia.
 
Asociați sunt Constantin Bucur și Constantin Alin Bucur, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Constantin Bucur se leagă și de Vest-Energo SA, FC Gloria Buzău SA (95,51%), Marinarul Prodimpex SRL, Golf Oil Company SRL, Biotech Industries SRL, Glax One SRL, Esco Energo Services SRL și Med Work Professional SRL.
 
La rândul său, numele lui Constantin Alin Bucur se leagă și de A&I Surface Protect SRL și Angels Beach 11 SRL.
 
În 2023, BC Cogen Management SRL a declarat 0 angajați, profit peste două milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,56 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Peste 8 milioane de euro
La Tribunalul Constanța, se cere suspendarea autorizației de construire pentru plaja Caelia! Firma, demersuri în Capitală pentru salvarea investiției și continuarea lucrărilor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii