Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Celco SA la judecată cu Allianz Țiriac Asigurări SA! Ce a cerut compania controlată de familia Dușu

ro

05 Sep, 2024 09:08 225 Marime text
Celco SA. Sursa foto - google.maps.JPGLa Tribunalul Constanța, a fost înregistrat, pe 4 septembrie, dosarul 5885/118/2024, unde Celco SA cheamă în instanță o companie pentru acțiune în daune delictuale – pretenții.
 
Astfel, în proces, Celco SA este reclamant, Allianz Tiriac Asigurări SA este pârât, iar Ioan Voicu este intervenient.
 
Despre Celco SA

 
 
Potrivit termene.ro, Celco SA a fost înființată în 1992, are sediul social în Constanța, pe Șoseaua Industrială și se ocupă de fabricarea produselor din beton pentru construcții. Compania are mai multe puncte de lucru în județul Constanța.
 
Acționari majoritari sunt Ion Dușu și Nicolae Dușu, cu câte  41,7435% din capitalul social fiecare, Complex Condor SA (deținută de Ion Dușu, Nicolae Dușu), cu 13,443%din capitalul social, Listă de acționari persoane fizice, administrată de Nicolae Dușu și, respectiv, Listă de acționari persoane fizice, cu 3,07% din capitalul social.
 
Administratorii Celco SA sunt Dumitru Carapiti, Ion Dușu și Nicolae Dușu.
 
Numele lui Ion Dușu mai apare în Logistic Park SA, Grupul DD SA, Complex Condor SA, Sulina Estival 2002 SA, DGN-Romag SRL, AS 94 SRL și Socep SA.
 
Nicolae Dușu este asociat în Logistic Park SA, Grupul DD SA, Complex Condor SA, Sulina Estival 2002 SA, Euxin SA, DDN Global SRL și Socep SA. Dumiru Carapiti este administrator și la Grupul DD SA, în acționariatul căruia se regăsește și Complex Condor SA. Celco SA figurează în acționariatul Prefab SA.
 
În 2023, Celco SA a declarat 260 de angajați, un profit peste 56,5 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 210,58 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
 
CELCO SA modernizează fabrica de BCA din Constanța, cu resurse proprii și ajutor de la stat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii