Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Primăria Oltina, dată în judecată de SETCONSTRUCT SRL. La mijloc – pretenții privind achizițile publice (DOCUMENTE)

ro

28 Aug, 2024 11:00 189 Marime text
  • SETCONSTRUCT SRL a dat în judecată Primăria Oltina, județul Constanța. Dosarul are ca obiect  - litigiu privind achiziţiile publice Pretenţii.
  • Firma a obținut, de la Primăria Oltina, două contracte: „Execuție lucrări de construcții a rețelei publice de apă uzată în localitatea Oltina“ și „Reabilitarea și redimensionarea rețelei de alimentare cu apă în localitate Răzoarele, comuna Oltina, jud. Constanța“.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, pe data de 27.08.2024, a fost înregistrat dosarul cu indicativul 5666/118/2024  și obiectul - litigiu privind achiziţiile publice Pretenţii.
 
Păriție dosarului aflat în stadiul procedural de fond sunt: SETCONSTRUCT SRL – reclamant, iar Comuna Oltina – pârât.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.


 
Reamintim că în anul 2019, firma a obținut, de la Primăria Oltina, contractul „Execuție lucrări de construcții a rețelei publice de apă uzată în localitatea Oltina în cadrul proiectului «Înființare sistem de canalizare apă uzată menajeră în localitatea Oltina, comuna Oltina, județul Constanța» finanțat în cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR)/Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) 2014-2020, Submasura 7.2 – „Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scara mică”, contractul de finanțare C0720AN00011721400772. Valoarea contractului este de 3.476.586,94 RON.
 
De asemenea, firma SETCONSTRUCT SRL a obținut, în anul 2018, de la Primăria Oltina, contractul „Reabilitarea și redimensionarea rețelei de alimentare cu apă în loc. Răzoarele, comuna Oltina, jud. Constanța“, în valoare de 2.265.644,4 lei.
 
 
Despre SETCONSTRUCt SRL

 
 
Înființată în anul 2007, SETCONSTRUCT SRL are sediul pe strada Sabinelor, Nr. 36, Et. 1, Constanța, Județ Constanța și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Stoica Aurelian Claudiu este asociat unic și administrator.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 17.898.054 lei, un profit de 1.679.027 lei și 20 de salariați.
 
Firma a câștigat, prin negociere directă, 19 contracte, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Negru Vodă, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Energonuclear SA,Comuna Adamclisi, Comuna Cobadin, Comuna Agigea și altele.
 
Contactat telefoni, reprezentantul SETCONSTRCUT SRL a refuzat să ne de-a amănunte despre dosar.
 
La rândul lor, reprezentanții Primăriei Oltina ne-au transmis să luăm legătura cu avocatul. Precizăm că vom reveni și cu punctul de vedere al avocatului atunci când îl vom primi.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțurile de atribuire a celor două licitații de către Primăria Oltina firmei SETCONSTRCUT SRL.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Proces între o firmă din Cluj și orașul Eforie. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

 
Primăria Comunei Oltina, județul Constanța, la judecată cu o firmă din județul Cluj! Ce a decis instanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii