Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Tribunalul Constanța Anesti Elefteriadis cere să fie reabilitat! Și-ar fi ucis o colegă și ar fi mâncat o parte din ea

ro

12 Jun, 2024 15:56 801 Marime text


Tribunalul Constanța a înregistrat, ieri, 11 iunie 2024, cererea de reabilitare judecătorească a lui Anesti Elefteriadis. 

Conform portalului instanțelor de judecată, primul termen de judecată a fost stabilit pentru 12.07.2024.

Reamintim că Anesti Elefteriadis a fost condamnat la închisoare, după ce, potrivit Adevărul.ro, „în ianuarie 1992, acesta (pe atunci în vârstă de 26 de ani) ar fi reuşit să-şi ucidă o tânără colegă, pe care a tranşat-o şi din care a mâncat o parte, până să fie prins, la circa două săptămâni de la comiterea crimei”.

Aceeași sursă a precizat că „Elefteriadis a fost condamnat la închisoare pe viaţă la scurt timp după ce a fost prins, misiunea judecătorilor fiind mult uşurată de faptul că ucigaşul a recunoscut totul, inclusiv că a mâncat o parte din victimă, argumentând că-i place să mănânce sâni. El este considerat singurul român care, în ultimul secol, şi-a recunoscut făţiş preferinţele canibale”.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Caz șocant în Spania Tânăr de etnie romă, achitat după ce a lăsat însărcinată o fată de 12 ani
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii