Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litigiu pe achizițiile publice CN Administrația Porturilor Maritime versus firmele Deliver Lex Trans SRL și Sirius Proiectare SRL (DOCUMENTE)

ro

24 Oct, 2024 17:00 487 Marime text
Sediul CN APM Constanta
  • Deliver Lex Trans și Sirius Proiectare au fost date în judecată de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA.
  • Obiectul dosarului îl constituie un litigiu privind achiziţiile publice Pretenții.
  • Deocamdată nu a fost stabilit primul termen în dosar.
  • Firma Deliver Lex Trans SRL este deținută de Florea Elena-Aurelia și Valcu Floarea.
  • La rândul ei, SC Sirius Proiectare Studii SRL este controlată de Mucica Nicolae-Ștefan, Mucica Lucia-Irina și  Mucica Lya-Doina.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA a dat în judecată firmele Deliver Lex Trans SRL și Sirius Proiectare Studii SRL.
 
Pe data de 23.10.2024, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul 7926/118/2024 și cu obiectul - litigiu privind achiziţiile publice Pretenții.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA – reclamant, iar SC Deliver Lex Trans SRL prin Administrator Judiciar și SC Sirius Proiectare Studii SRL – pârâți.

Cn apm constanta - dosar

Prima ședință a magistrailor va avea loc pe 7 noiembrie.
 
 
 
Despre SC Deliver Lex Trans SRL
 
Înființată în anul 2019, firma are sediul pe Calea Crângași, Nr. 87,  din București și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Firma este deținută de Florea Elena-Aurelia și Valcu Floarea, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cabinetul Individual de Insolventa Ștefan Florin-Vasile administrator judiciar.
 
Deliver Lex Trans SRL a câștigat, prin negociere diectă, 13 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Izvoarele Giurgiu, Primăria Oraș Budești, Orașul Titu, Comuna Drăgoești, Comuna Schitu, Comuna Potlogi, Comuna Cornești și altele.
 
De asemenea, Deliver Lex Trans SRL a obținut 25 de contracte de la autorități publice locale, printre care:  Primăria Comunei Cornetu, Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, Primăria Orașului Bragadiru Ilfov, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02547 București, UAT Comuna Tunari, Comuna Ciorogârla, Municipiul Giurgiu și altele.
 
În anul 2023, firma Deliver Lex Trans SRL  a declarat o cifră de afaceri de 23.346.133 lei, 16 salariați, o pierdere de 10.807.339 lei și datorii de 24.582.526 lei.
 
 
Despre SC Sirius Proiec tare Studii SRL
 
 
Înființată în 1991, firma are sediul social pe Aleea Parva, Nr. 10, București și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legata de acestea. SC Sirius Proiectare Studii SRL este controlată de Mucica Nicolae-Ștefan, cu  72,5% din capitalul social, Mucica Lucia-Irina, cu 26.5% din capitalul social și Mucica Lya-Doina, cu 1% din capitalul social. Administratorii societății sunt Ciocea Gabriela și Mucica Nicolae-Ștefan.
 
Firma Sirius Proiectare Studii SRL a câștigat, prin negociere directă, 126 de contracte de la autorități pubice locale. Printre acestea se numără: Orașul Rupea, Comuna Zagon, Comuna Bolintin Deal, Comuna Adunații Copăceni, Comuna Bolintin Deal, Comuna Botești, Comuna Roata de Jos și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat 32 de licitații de la autorități publice locale, printre care: Orașul Breaza, Municipiul Sibiu, Municipiul Craiova, Municipiul București, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare,  Sectorul 1 al municipiului București, Primăria Bolintin Vale, U.A.T Județul Constanța - Consiliul Județean Constanța, Județul Vâlcea și altele.
 
În anul 2023, firma Sirius Proiectare Studii SRL a raportat o cifră de afaceri de 5.146.555 lei, 18 salariați, un profit de 728.894 lei și datorii de 2.000.838 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
În secțiunea Documente puneți consulta lista contractelor adjudecate de cele două firme.
 
Citește și:

 
Justiție Constanța: Cunoscutul interpret de muzică Nicu Paleru pierde pe fond procesul legat de drepturile de autor. A făcut apel
 
Firma s-a ocupat de modernizarea drumurilor din comună: Litigiul dintre Autoprima Serv SRL și Primăria Castelu, județul Constanța, tranșat în instanță (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii