Lupta pentru conducerea parchetelor din Dobrogea! Magistrații Bratosin, Grigore-Iacobici, Mergeane și Stanciu, programați la testarea psihologică
Lupta pentru conducerea parchetelor din Dobrogea! Magistrații Bratosin, Grigore-Iacobici, Mergeane și Stanciu,
26 Sep, 2023 14:24
ZIUA de Constanta
1303
Marime text
- Rezultatele finale vor fi afișate la sfârșitul lunii noiembrie 2023.
Patru procurori din Constanța vor susține testarea psihologică, reprezentată de interviu și proba scrisă, în cadrul examenului organizat de CSM.
Este vorba despre magistrații Laurențiu Bratosin, Gill-Julien Grigore-Iacobici și Mihaela Elena Mergeane, din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța, înscriși pentru postul de procuror general al Dobrogei, dar și despre magistratul Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Constanța, înscris pentru un nou mandat.
Probele se vor desfășura în Capitală, astfel, interviul va fi susținut la sediul CSM, iar testarea scrisă, la Universitatea Nicolae Titulescu. Testarea scrisă va fi susținută de către candidați sâmbătă, 30 septembrie 2023, de la ora 9.00.
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, procurorul Laurențiu Bratosin va susține interviul la testarea psihologică luni, 2 octombrie 2023, între orele 13.00 și 14.00.
Magistratul Gill Julien Grigore-Iacobici va avea interviul marți, 3 octombrie 2023, între orele 11.00 și 12.00, în aceeași zi, dar la altă comisie de examinare, cu magistratul Mihaela Elena Mergeane, programată în intervalul 13.00 – 14.00.
La rândul său, procurorul Mihai Alexandru Stanciu va susține interviul joi, 5 octombrie 2023, în intervalul 11.00 – 12.00.
Ulterior, testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va fi pe 5 noiembrie 2023.
Rezultatele finale vor fi afișate la sfârșitul lunii noiembrie 2023.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
CSM explică de ce nu se poate înființa Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Mediu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii