Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Marina Drumea, șeful Parchetului Judecătoriei Hârșova, la pensie! Președintele a semnat decretul. Cine preia funcția de conducere

ro

05 Jun, 2024 14:30 565 Marime text
Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Monica Mariana Drumea are grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal.
  • Anca Ramona Micu, adjunctul PT Constanța, va deveni astfel noul prim-procuror delegat al PJ Hârșova, pentru o perioadă de o lună.
Monica Mariana Drumea, prim-procurorul delegat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova iese la pensie, după ce Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi, 5 iunie 2024, decretul de eliberare din funcție.
 
Președintele a semnat decretul privind eliberarea procurorului constănțean din funcția de magistrat, ca urmare a pensionării.
 
Monica Mariana Drumea are grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal.
 
În locul său, este delegată prim-procuror al PJ Hârșova magistratul Anca Ramona Micu, prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța.
 
Decizia delegării adjunctului PT Constanța la conducerea PJ Hârșova a fost luată cu unanimitate de Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în ședința din 29 mai 2024.
 
Amintim, atunci CSM a decis delegarea adjunctului PT Constanța în funcția de prim-procuror al PJ Hârșova pentru o perioadă de o lună, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, sub rezerva publicării în Monitorul Oficial al României a Decretului de pensionare a magistratului Monica Mariana Drumea.
 
Decretul a fost semnat astăzi, 5 iunie 2024, de către Președintele Klaus Iohannis.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Anca Ramona Micu, adjunctul PT Constanța, șef al Parchetului Judecătoriei Hârșova, după pensionarea prim-procurorului Monica Mariana Drumea. Avere și interese (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii