Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava Stabiel, sub pavilion România, reținută în Portul Agigea (MINUTA)

ro

07 Aug, 2024 17:00 190 Marime text



Nava Stabiel, sub pavilion România, a fost reținută în Portul Agigea, în baza unei ordonanțe președințiale emise de Tribunalul Constanța, la cererea companiei ucrainene Go. To Logistics LTD, într-un litigiu cu Rin Trans Activ SRL.
 
Hotărârea Tribunalului a fost luată în dosarul 5225/118/2024 , cu obiect „reținere navă ordonanță președințială“, iar părți sunt Go. To Logistics LTD, în calitate de creditor și Rin Trans Activ SRL.
 
Iată minuta Hotărârii 873/2024 a Tribunalului Constanța:
 
„Admite cererea de emitere ordonanţă preşedinţială – reţinere navă, formulată de reclamanta GO. TO LOGISTICS LTD.
Dispune reţinerea în Portul Constanţa a navei "STABIEL" pavilion ROMÂNIA în Portul AGIGEA, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.5223/118/2024, având ca obiect instituirea sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave.
Obligă pe pârâtă să plătească reclamantei suma de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru.
Executorie.
Cu drept de apel, în termen de 5 de zile, de la comunicare ; cererea de appel se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii.
Pronunţată astăzi, 05.08.2024, punerea soluţiei la dispoziţia părţilor fiind realizată prin mijlocirea grefei instanţei“
 
Acum, părțile au la dispoziție un termen de cinci zile de la primirea hotărârii motivate a instanței pentru a declara apel.
 
Dacă se va declara apel, dosarul va ajunge în atenția Curții de Apel Constanța.
 
Dosarul 5223/118/2024 vizând sechestrul asupra navei va fi judecat de Tribunalul Constanța la data de 10 septembrie 2024.
 
Despre Rin Trans Activ SRL
 
Potrivit termene.ro, Rin Trans Activ SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în Constanța, pe strada Griviței și se ocupă în principal de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în județ.
 
Victoria Toma figurează ca asociat unic și administrator, al cărei nume se leagă și de Agro Toma 2002 SRL.
 
În 2023, Rin Trans Activ SRL a declarat 176 de angajați, profit peste 28,23 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 694,64 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Constanța
Nava PNS Hunain a fost livrată astăzi oficial către Marina Pakistanului (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii