Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi pledoarii pentru pelerinajul de Sfântul Andrei Tribunalul Constanța judecă mâine ordonanța președințială cerută de Arhiepiscopia Tomisului

ro

26 Nov, 2020 18:40 1758 Marime text
  • Tribunalul Constanța va judeca mâine, de la ora 11.00, cererea Arhiepiscopiei Tomisului de a se emite o ordonanță președințială care să permită accesul tuturor enoriașilor la pelerinajul la peștera Sfântului Andrei, de ziua sfântului.
Tribunalul Constanța va judeca mâine, de la ora 11.00, cererea Arhiepiscopiei Tomisului de a se emite o ordonanță președințială care să permită accesul tuturor enoriașilor la pelerinajul la peștera Sfântului Andrei, de ziua sfântului. Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de către avocatul Diana Iovanovici Șoșoacă, avocatul Arhiepiscopiei Tomisului în procesul pentru pelerinaj.

Amintim, astăzi Arhiepiscopia Tomisului a depus la Tribunalul Constanța o cerere pentru emiterea unei ordonanțe președințiale pentru permiterea accesului tuturor enoriașilor ce doresc să participe la pelerinajul de Sfântul Andrei.

Citește și:

ÎPS Teodosie, „arhitect“ al cazului de care judecătorii din Constanța nu s-au mai lovit vreodată. Până acum

„Contraatacul“ Arhiepiscopiei Ordonanță preşedințială pentru pelerinajul de Sfântul Andrei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii