Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța, în proces cu Primăria Municipiului. Dosarul, pe rolul Curții de Apel

ro

03 Jun, 2024 18:51 618 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Pe rolul Curții de Apel Constanța, a fost înregistrat dosarul 298/36/2024, care are ca obiect suspendare executare act administrativ Strămutare - Restituire cauțiune.
     
Pe rolul Curții de Apel Constanța, a fost înregistrat dosarul 298/36/2024, care are ca obiect suspendare executare act administrativ Strămutare - Restituire cauțiune.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 31.05.2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în suspendare executare act administrativ Strămutare - Restituire cauțiune, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt SC Comfort Construct SRL, în calitate de reclamant și Buşu Olga Silviu, Gămulea Petrică, Drăghici Marcela, Condur Vasile, Cînciu Cristian Alexandru, Iordan Elena, Popescu Marcel, Sandu Iulian, Șerban Claudia, Năstase Mihaela și Primăria Municipiului Constanța, în calitate de pârâți.
 
Termenul stabilit este pe data de 13.06.2024.
 
Despre Comfort Construct SRL
 
Societatea Comfort Construct SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 173A și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Progress Consulting SA, iar administrator este Pascanu Cristian.
 
Progress Consulting SA mai este acționar la Easy Credit 4 All IFN SA.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Comfort Construct SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 102.834 lei, cu un profit de 1.985.513 lei, la 9 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Antonella Marinescu, citată mâine la Tribunalul Constanța, în procesul legat de parcarea de lângă Gara CFR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii