Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța Bărbat arestat preventiv pentru tentativă de omor. Acesta l-ar fi agresat pe nepotul său, cu un obiect tăietor-înțepător

ro

12 Aug, 2024 11:21 406 Marime text
Sursa foto: Pixabay






Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală, aflată în urmărire penală proprie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,tentativă la infracțiunea de omor.
 
Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezenta cauză, acte de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Constanța.
 
Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 8 august a.c., un bărbat, de 68 de ani, l-ar fi agresat fizic pe nepotul său, de 42 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător.
 
Fapta ar fi avut loc în locuința persoanei vătămate, din comuna Valu lui Traian.
 
La data de 9 august a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data 10 august a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.
 
Citește și
Medicii ATI de la Sf. Pantelimon renunță la gărzi după acuzațiile de crimă 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii