Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părinții victimelor tragediei din 2 Mai s-au adunat la locul accidentului (FOTO+VIDEO)

ro

14 Aug, 2024 14:01 303 Marime text


După încheierea ședinței de judecată în dosarul 2 Mai, joi, 14 august 2024, părinții tinerilor decedați în 2 Mai s-au deplasat la locul accidentului, pentru a aprinde lumânări la monumentul funerar, în memoria Robertei și a lui Sebi.
 
Părinții au făcut curat în jurul plăcii funerare, au udat pomul plantat în memoria tinerilor decedați și au tămâiat locul, păstrând apoi un moment de reculegere.
 
Pe data de 19 august se împlinește un an de la accidentul din 2 Mai, în urma căruia doi tineri au decedat, iar alți trei au fost răniți.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Citește și:
Declarațiile părinților îndurerați, după judecarea dosarului 2 Mai „Eu dacă aș face ce a făcut Vlad Pascu, cam ce aș păți?” (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii