Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Tulcea! Arme și mii de elemente de muniție, confiscate

ro

04 Oct, 2024 16:31 180 Marime text

foto: Freepick.com Astăzi, 04 octombrie 2024, au fost percheziții și la Tulcea.  

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat 15 percheziții domiciliare coordonate de Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R. Acțiunea, care are la bază suspiciuni de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor, a dus la descoperirea de arme neletale, un pistol artizanal și mii de elemente de muniție. 



Oficial de la IPJ Tulcea

În această dimineață, 04 octombrie 2024, polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., au pus în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Tulcea.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat de la domiciliile celor percheziționați 11 arme neletale lungi tip pușcă, 6 arme neletale tip pistol, 1 pistol confecționat artizanal, 13.585 de elemente de muniție calibru 4,5, 5,5 și 6,3  și 10 elemente de muniție letală calibru 7,6.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.



Citește și:

Mai multe arme și muniție, confiscate de polițiști în urma perchezițiilor de la Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii