Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces între două firme din județul Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului

ro

06 Sep, 2024 21:17 148 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Nu a fost stabilit termen la proces.
 
Pe rolul Tribunalul Constanța, a fost înregistrat dosarul 5920/118/2024, care are ca obiect acțiune în daune contractuale PRETENTII.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 05.09.2024, pe secția a II-a civilă. Obiectul dosarului constă în acțiune în daune contractuale PRETENTII, fiind în stadiul de fond.
 


Părți în dosar sunt Sava Zootehnic SRL cu sediul ales la AV. Bobeşi Florin, în calitate de pârât și Mahmud Impex SRL, în calitate de reclamant.
 
Nu a fost stabilit termen la proces.
 
Despre Sava Zootehnic SRL
 
Societatea Sava Zootehnic SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul în localitatea Horia, județul Constanța, strada Principală, nr. 2 și se ocupă de „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Sava Dumitrel.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Sava Vegetal SRL, Vegetal Tin SRL, Sava Green SRL, asociat la Sava Cereale Bio SRL și membru cooperator fondator și administrator la Sava Agro-Zootehnic Cooperativa Agricolă.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 67.337.011 lei, cu un profit de 4.428.367 lei, la 47 de angajați.
 
Despre Mahmud Impex SRL
 
Societatea Mahmud Impex SRL a fost înființată în anul 1994, are sediul în municipiul Constanța, Bulevardul Tomis, nr. 234 și se ocupă de „Comerț cu ridicata al animalelor vii”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați și administratori sunt Chwina Ahmad, Chwina Fatima și Chwina Abdulrazak.
 
Chwina Abdulrazak și Chwina Ahmad mai sunt asociați și administratori la Alnaser SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 242.653.420 lei, cu un profit de 1.926.757 lei, la 29 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:
Proces între o firmă din București și una din Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii