Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces între o firmă din București și una din Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului

ro

06 Sep, 2024 18:59 133 Marime text
Sursă foto: Pixbay
 
  • Nu a fost stabilit termen la proces.
 
Pe rolul Tribunalul Constanța, a fost înregistrat dosarul 5884/118/2024, care are ca obiect reziliere contract.


 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 04.09.2024, pe secția a II-a civilă. Obiectul dosarului constă în reziliere contract, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt DMBI Arhitectura SRL, în calitate de pârât și VDT Construct Impex SRL, în calitate de reclamant.
 
Nu a fost stabilit termen la proces.
 
Despre DMBI Arhitectura SRL
 
Societatea DMBI Arhitectura SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul în București, strada Uruguay, nr. 28, sector 1 și se ocupă de „Activități de arhitectură”. Potrivit datele furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Dragoș Mihail.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea DMBI Arhitectura SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 347.406 lei, cu un profit de 64.812 lei, la 3 angajați.
 
Despre VDT Construct Impex SRL
 
Societatea VDT Construct Impex SRL a fot înființată în anul 2003, are sediul în municipiul Constanța, strada Cumpenei, nr. 27B și se ocupă de „Comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Ivan Vasilica.
 
Ivan Vasilica mai este asociat și administrator la KSVI Sport Investement SRL, asociat la Delta Mar Tours SRL, Global Building Investment SRL, Autocond GCV SRL și administrator la MG-Tour SRL și Opera Residence SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea VDT Construct Impex SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 43.551.055 lei, cu un profit de 486.880 lei, la 17 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Contestație la Curtea de Apel Constanța: Recidivist, prins circulând cu mașina neînmatriculată, condamnat la închisoare! (RECHIZITORIU)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii