Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul criminalist Sadîc Zafer face declarații cu privire la studentul care și-ar fi incendiat profesorul (VIDEO)

ro

28 Jun, 2024 12:22 1171 Marime text
  • Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Procurorul criminalist Sadîc Zafer a prezentat cu lux de amănunte momentul în care Oniscu Andrei l-ar fi incendiat pe profesorul de matematică, la Universitatea Ovidius din Constanța:

În cursul zilei de 27 iunie 2024, în jurul orei 11:00, inculpatul, nemulțumit  că a fost nepromovat la un examen susținut în ziua respectivă, la facultate, (...) după terminarea perioadei de examen, s-a deplasat la un magazin din apropierea sediului facultății, de unde a cumpărat un recipient de jumătate de litru de spirt medicinal cu care a intrat înapoi în facultate, a intrat în sala de examen, unde l-a găsit pe profesorul examinator singur, s-a apropiat de acesta și, fără să-i spună nimic, l-a stropit cu lichidul inflamabil din recipient, după care a aprins lichidul respectiv cu o brichetă. Persoana vătămată a avut o prezență de spirit, în sensul că s-a ferit, în primă fază, după care rapid a reușit să-și stingă flăcările de pe mâneca stângă a tricoului și de pe jos, folosindu-și husa laptopului, a încercat să iasă de acolo, numai că inculpatul a blocat ușa, blocându-l pe profesor în interior, unde ardea deja podeaua, după care a fugit de la fața locului, în momentul în care a apărut un alt cadru didactic și un student dintr-o altă sală de examen. Acesta a fost găsit peste câteva ore, iar cu ocazia audierii a recunoscut săvârșirea faptei, numai că a invocat faptul că, fiind supărat pe profesorul examinator, ar fi încercat să se răzbune pe acesta, pentru nota 4 primită și ar fi vrut doar să-l sperie”.

În materialul video de mai jos puteți urmări restul declarațiilor făcute de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Sadîc Zafer.



Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Procurorii îl vor în arest! Studentul acuzat că și-a incendiat profesorul a fost adus la Tribunalul Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii