Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Șacalul”, judecat în lipsă! Avocata – „Nu își recunoaște faptele” (VIDEO)

ro

17 Sep, 2024 12:26 339 Marime text
Avocata Pantilie Georgiana - sursa foto: ZIUA de Constanța

Magistrații Curții de Apel Constanța au analizat astăzi, 17.09.2024, contestațiile depuse de Mitrea Neculai, poreclit „Șacalul” și Radu Elena, ambii cercetați într-un dosar care vizează moartea a două femei. Instanța a menținut măsura arestării preventive față de cei doi.
 
După încheierea ședinței de judecată, avocata din oficiu a lui Mitrea Neculai a stat de vorbă cu presa.
 
Astăzi, inculpatul Mitrea a dorit să fie judecat în lipsă (...) Dinc e am observat din dosar, de la momentul arestării preventive, a dat o declarație cum că nu-și recunoaște faptele. (...) Nu știu mai multe detalii, a cerut judecarea în lipsă”, a declarat avocata Pantilie Georgiana.



Potrivit surselor noastre, acesta s-ar afla la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde ar primi îngrijiri medicale, în urma accidentului din Mihai Viteazu, produs în timp ce era urmărit de polițiști.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Concubina „Șacalului” a părăsit Curtea de Apel Constanța! Ambii inculpați rămân în arest preventiv

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii