Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul Apele Dobrogea Litoral, dat în judecată de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

ro

08 Aug, 2024 13:59 292 Marime text
  • Obiectul dosarului, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, este reprezentat de o acțiune în răspundere delictuală.
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a chemat în judecată Sindicatul Apele Dobrogea Litoral!
 
Dosarul a fost înregistrat ieri, 7 august 2024, pe rolul Secției Civile a Judecătoriei Constanța, unde a primit indicativul 22672/212/2024.
 
Părți în cauză sunt Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în calitate de reclamant și Sindicatul Apele Dobrogea Litoral, în calitate de pârât.
 
Obiectul dosarului, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, este reprezentat de o acțiunea în răspundere delictuală.
 
Sursa foto: Portalul Instanțelor de Judecată

Dosarul urmează să fie repartizat aleatoriu unui complet de judecată, pentru a se stabili data primei înfățișări în proces.
 
Potrivit legislației în vigoare, un litigiu vizând o acțiune în răspundere delictuală poate fi deschis în instanță de către o parte care consideră că a fost prejudiciată de către partea adversă.
 
Ca o paranteză, în anii anteriori, ABADL a fost chemată în judecată în diferite procese vizând litigii de muncă, deschise de către propriii angajați, unii membri de sindicat (detalii, aici)
 
În februarie 2023, ABADL a contractat serviciile avocatului bucureștean Valentina Violeta Topor-Vârban pentru o parte dintre litigiile de muncă deschise de propriii angajați, din Tulcea (detalii, aici)
 
Dincolo de aceste aspecte, în ce privește dosarul deschis acum de ABADL în contradictoriu cu Sindicatul Apele Dobrogea Litoral, decizia pe care o va pronunța în cauză Judecătoria Constanța va putea fi ulterior atacată în apel, la Tribunalul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral are un nou șef temporar. Despre cine este vorba? (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii