Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SURSE Percheziții la o casa de pariuri Unibet! Iată ce făceau doi angajați

ro

29 May, 2024 17:08 881 Marime text
Polițiștii bucureșteni aui făcut, miercuri, mai multe percheziții, vizați fiind angajații unei case de pariuri care ar avea legătură cu mafia pariurilor. Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO este vorba despre Unibet.

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și a Inspectoratului General al Poliției Române, astăzi, 29 mai 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice- Sector 2 au pus în executare două mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de fraudă informatică în formă continuată.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018 - 2019 doi angajați, în funcția de referenți statisticieni de specialitate în cadrul unei societăți având ca obiect de activitate pariurile sportive, în contextul unor meciuri de fotbal, ar fi modificat manual, fără drept, cu intenție, cotele unor pariuri sportive și ar fi declarat câștigătoare biletele depuse folosind procedura ,,cash out”.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul creat persoanei vătămate este în valoare de 750.000 de lei.

În vederea administrării materialului probator, astăzi, 29 mai 2024, au fost puse în executare două mandate de aducere și a fost îndeplinită procedura de citare pentru 26 de persoane, martori în cauză.

Cei în cauză au fost conduși la audieri, față de aceștia urmând a fi dispuse măsurile legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă informatică în formă continuată. 


Citește și:

Percheziție la UMC!Ce spune Gabriel Raicu, rectorul Universității Maritime Constanța, despre acțiunea procurorilor. Pe cine ar viza ancheta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii