Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a respins cererea OVI TRANSNOVA SRL de chemare în judecată a Primăriei Ovidiu. Vezi revendicările firmei

ro

08 Jul, 2024 13:25 198 Marime text

 
Completul de judecată Contencios Administrativ și Fiscal al Tribunalului Constanța a respins vineri, 05.07.2024, cererea OVI TRANSNOVA SRL de chemare în judecată a Primăriei Ovidiu.
 
Dosarul are indicativul 4167/118/2023 și fusese înregistrat pe rolul Tribunalului în iunie 2023.
 
Obiectul dosarului îl reprezintă anularea actului administrativ „HCL NR 31/28.02.2022 privind aprobarea constituirii unui drept de superficie, cu titlu oneres, prin licitație publică deschisă, asupra unui teren intravilan în suprafață de 4137 mp, situat în orașul Ovidiu, str. Portului FN, județul Constanța, în scopul desfășurării unor activități mixte de tip comerț, industrie, producție și depozitare”.
 
În secțiunea Documente puteți consulta în integralitate HCL NR. 31/28.02.2022.
 
După o suită de amânări, potrivit portalului instanțelor de judecată, magistrații au respins ca nefondată cererea societății de transport mărfuri de chemare în judecată a Primăriei Ovidiu. Decizia nu este definitivă!


 
MINUTA

Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul OVI TRANSNOVA SRL în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL ORASULUI OVIDIU şi UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALA OVIDIU, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Constanţa - Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 05.07.2024.

 
 
 
Acum, părțile au la dispoziție un termen de 15 zile de la primirea hotărârii motivate pentru a declara recurs, situație în care dosarul va ajunge pe rolul Curții de Apel Constanța.
 
Oricare va fi decizia Curții după judecarea recursului, aceasta nu va mai putea fi atacată.
 
Despre OVI-TRANSNOVA SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 iulie 2024, OVI-TRANSNOVA SRL a fost înființată în anul 2001, are sediul social în orașul Ovidiu, județul Constanța, pe strada Mugurel, nr. 27 și se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Asociat unic este Posa Aurelian al cărui nume se leagă și de Wealth Factory SRL (care figurează la aceeași adresă), iar administrator este Posa Dumitru.
 
În 2023, OVI-TRANSNOVA a declarat 0 angajați, pierderi peste 24.000 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații de pe portalul instanțelor de judecată și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Primăria Hârșova, obligată de Tribunalul Constanța să emită un certificat fiscal pentru o societate privată. Cum motivează judecătorii decizia (MOTIVARE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii