Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur judecător din Constanța rămas în cursa pentru Curtea Supremă. Cine este și când va susține interviul

ro

21 Mar, 2023 00:00 2236 Marime text
  • Fost președinte al Judecătoriei Constanța, judecătorul Mihail Stănescu Sas s-a înscris la concurs pentru un post în cadrul Secției Civile a Curții Supreme, urmând să susțină interviul astăzi, 21 martie 2023, între orele 11.00 și 11.30.

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat rezultatele finale la prima probă a concursului pentru posturile de judecător disponibile la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

Potrivit datelor oficiale, singurul magistrat de la Constanța care a fost programat pentru susținerea interviului pentru Înalta Curte este judecătorul Mihail Stănescu Sas, din cadrul Secției I Civile a Curții de Apel Constanța.

Fost președinte al Judecătoriei Constanța, judecătorul Mihail Stănescu Sas s-a înscris la concurs tot pentru un post în cadrul Secției Civile a Curții Supreme, urmând să susțină interviul astăzi, 21 martie 2023, între orele 11.00 și 11.30.

Amintim, și magistrații Claudiu Iulian Răpeanu, vicepreședintele Curții de Apel Constanța, alături de magistratul Ecaterina Grigore, din cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal, s-au înscris la concurs, pentru Secția de Contencios administrativ a Înaltei Curți, însă, potivit datelor oficiale, doi dintre magistrații înscriși pentru această secție s-au retras.

După susținerea interviului de către candidați, vor fi afișate rezultatele finale ale concursului.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru conducerea Tribunalului Constanța! Ce trebuie să conțină proiectul de concurs (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii