Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wiz Khalifa, trimis în judecată la Constanța, după ce ar fi fumat canabis pe scenă la "Beach, Please!"

ro

19 Oct, 2024 14:43 199 Marime text
Sursa foto: Facebook/The Good Music Collectiv Rapperul american Wiz Khalifa a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Constanța după ce şi-a aprins o ţigară cu canabis pe scenă, în timp ce susţinea un concert la Festivalul "Beach, Please!" de la Costineşti în luna iulie, conform Antena 3.

Cântărețul a fost trimis în judecată la Tribunalul Constanța pentru „consumul ilicit de droguri“. Conform legii, Wizz Khalifa riscă până la 3 ani de închisoare.

„S-a reţinut faptul că acesta, pe parcursul unui recital susţinut în cadrul unui festival de muzică ce se desfăşoară în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa, a deţinut peste 18 grame canabis (drog de risc) şi a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis sub forma unei ţigări artizanale”, conform DIICOT.

Dosarul figurează pe rolul Secției penale din Tribunalul Constanța,cu numărul 7777/118/2024 și are ca obiect „consumul ilicit de droguri (Legea 143/2000 art. 4)“. Wiz Khalifa, are calitatea de inculpat.




Citește și:

„Legea penală română se aplică și cetățenilor americani!”Ce pedeapsă ar risca Wiz Khalifa dacă ar fi venit cu drogurile în România. Vezi ce spune un avocat din Constanța (VIDEO)


Sursa: stiripesurse.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii