Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Ziua de naștere a campioanei Sabrina Maneca Voinea. Mesajul emoționant al mamei sale (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

04 Jun, 2024 10:22 2718 Marime text
 
Sportiva Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța, noua stea a gimnasticii românești, își serbează astăzi, 4 iunie 2024, ziua de naștere, campioana împlinind 17 ani.
  
Pregătită chiar de mama ei, Camelia Voinea (antrenor emerit), Sabrina a fost prezentă sâmbătă, 1 iunie, la concertul Voltaj, de la Mamaia, și a cântat pe scenă alături de Călin Goia imnul lotului olimpic al României.   
 
A fost o surpriză plăcută pentru cei prezenți la concert, care au avut ocazia să o vadă astfel în carne și oase pe sportiva calificată la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară!
 
Sabrina a fost prezentată, cu frumoase cuvinte, de Călin Goia, solistul trupei Voltaj, iar, la îndemnul acestuia, toți cei prezenți la concert, în Piațeta Casino din Mamaia, i-au cântat sportivei în avans „La Mulți Ani!“.
 
Recent, Sabrina Maneca Voinea a cucerit două medalii, ambele de argint, la sol și bârnă, la Campionatul European, iar totul de la ziua sa a amintit de acest concurs deosebit.
 

La mulți ani minunați, Sabrina! Dumnezeu să îți călăuzească pașii vieții, iar acolo unde te afli să fie și el! Sănătate și reușite să ai toată viața! Te iubesc enorm, cu tot sufletul meu. Nihil sine deo!, a fost mesajul emoționant al mamei Sabrinei, fosta mare gimnastă Camelia Voinea, vicecampioană olimpică, printre altele, în 1988, la Seul.

 
Sursa foto: Facebook (Camelia Voinea)

Citește și:


Constanța
Gimnasta Sabrina Maneca Voinea a cântat pe scenă alături de Voltaj. „Din toată inima pentru România!“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii