Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kira Hagi și logodnicul ei, întâlnire cu părinții actriței, Gheorghe și Marilena Hagi. Toți au fost numai un zâmbet! (GALERIE FOTO)

ro

09 Sep, 2024 16:28 964 Marime text
Thomas Ferfelis, Kira Hagi, Gică și Marilena Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Inaugurarea oficială a hotelului și a celorlalte facilități de la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu, i-a prilejuit prezența și Kirei Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, care a fost însoțită la eveniment de logodnicul ei, Thomas Ferfelis, un tânăr cu origini grecești.

Acesta a avut ocazia de a se întreține și cu părinții Kirei, Gheorghe și Marilena Hagi, iar buna dispoziție a dominat dialogul dintre ei.

Thomas, Kira și soții Hagi au făcut și poze de grup, alături de rude și prieteni.

Kira Hagi și Thomas Ferfelis. Sursa foto: ZIUA de ConstanțaDacă Thomas Ferfelis a purtat la eveniment blugi și o cămașă, Kira a ales o ținută compusă din blugi și un tricou cu Farul, cu mesajul „Farul Forever“.

Recent, Kira a fost cerută în căsătorie de Thomas, iar fiica lui Gică Hagi a acceptat cu bucurie.

Cei doi au aceeași vârstă, 28 de ani, și se cunosc de mult, când au fost colegi la International British School of Bucharest.

Ulterior, au urmat drumuri separate în viață, iar acum alcătuiesc un cuplu însuflețit de o mare dragoste și au decis să-și unească destinele.      
  
Kira și Thomas au apărut pentru prima dată în public în vara acestui an, la meciul România – Olanda, de la Campionatul European 2024.
 
Citește și:

LIVE VIDEO+TEXT
Academia Hagi și Farul Constanța - Oaspeți de seamă la inaugurarea hotelului și noilor facilități ale bazei sportive de la Ovidiu (GALERIE FOTO+VIDEO)


Detalii neștiute despre relația dintre Kira, fiica „Regelui” Gică Hagi, și iubitul grec
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii