Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou tribut pentru Laura Stoica. Proconsul lansează reinterpretarea unei piese celebre (VIDEO)

ro

08 Aug, 2024 14:06 752 Marime text
Laura StoicaTrupa Proconsul lansează, alături de Sabrina Stoica, o reinterpretare a piesei "Nici o stea", un nou tribut pentru Laura Stoica, informează un comunicat transmis joi AGERPRES.

Încă de la Festivalul Mamaia din 1990, când a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare, Laura Stoica a scris istorie şi a fost considerată una dintre cele mai bune voci feminine rock din România. Melodia 'Nici o stea' este pe buzele tuturor şi în 2024, iar Proconsul reinterpretează hit-ul celebru alături de Sabrina Stoica în campania Roton 3.0, care marchează împlinirea a 30 de ani de când casa de discuri se află pe piaţă, se arată în comunicatul citat.

"Noi suntem foarte bucuroşi de această colaborare care aduce un aer şi mai proaspăt cântecului. "Nici o stea" rămâne o piesă care o să fie fredonată mult timp de acum încolo şi ne bucurăm pentru că putem să le oferim tuturor o reinterpretare alături de o voce feminină tânără, cu potenţial. Suntem încântaţi de faptul că am lucrat alături de Sabrina Stoica, o artistă care are multe de oferit în industria muzicală", spun cei de la Proconsul, citaţi în comunicat.


Iată ce spune Sabrina Stoica

"Fac parte din generaţia care a copilărit pe muzica trupei Proconsul, aşa că pentru mine este o onoare să ajung să cânt alături de aceşti oameni frumoşi. Şi, ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, piesa este o capodoperă a muzicii româneşti, iar faptul ca ei avut încredere în mine pentru această colaborare înseamnă enorm", afirmă Sabrina Stoica.


Proconsul-prima formaţie pop rock românească ce a câştigat trofeul "Cerbul de Aur"


În anul 2000, Proconsul obţinea locul 3 la Festivalul Mamaia, secţiunea creaţie, cu piesa "Cerul". Proconsul este prima formaţie pop rock românească ce a câştigat trofeul "Cerbul de Aur". Sabrina Stoica s-a făcut cunoscută după ce a debutat într-o emisiune de talente.

"Nici o stea" este disponibilă pe toate platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer şi Tidal. 



Citește și:

In memoriamLaura Stoica și drumul succesului în cariera muzicală început la Festivalul Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii