Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri în filialele PSD Hârșova și Mangalia! Cine sunt favoriții pentru funcțiile de conducere a filialelor

ro

19 Jul, 2024 18:25 205 Marime text
Corina Daniela Bulancea, consilier local ales pe listele PSD Harșova este favorită la alegerile care vor avea loc în această seară pentru functia de președinte al organizației orășenești în cadrul Adunării Generale a filialei Locale Hârșova în conformitate cu dispozițiile Consiliului Politic Național al Partidului Social Democrat.

Până luni, 22 iulie a.c.,  când va avea loc Conferința Județeană de alegeri care se va desfășura la Centrul Expozițional de la Năvodari, urmează să se organizeze alegeri și în filiala Mangalia, care au loc tot în această seară. La Mangalia candidează pentru un nou mandat actualul președinte, Neculai Tănasă.  De asemenea, pentru prim-vicepreședinte la Mangalia, candidează Paul Foleanu, fost candidat PSD la Primăria Mangalia.

În cadrul Conferinței Județene va fi ales președintele și noul Birou Județean - 2 prim-vicepresedinti si 8 vicepreședinți. Pentru funcția de președinte candidează senatorul Felix Stroe, pentru prim-vicepreședinți - primarul din Limanu, Daniel Georgescu și posibil Ion Dumitrache, presedintele organizatiei municipale.

Ulterior Conferinței Județene, noul Birou va alege secretarul executiv și trezorierul organizației, potrivit statutului. 

Citește și: 

Alegeri în PSD CernavodăEmilian Nicolae reconfimat președintele filialei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii