Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AUR și-a prezentat candidații pentru alegerile parlamentare! Murad, Bozdoacă, Vlahu, Cupșa, Mateescu și Moroianu, printre candidații propuși pentru Constanța (DOCUMENT)

ro

22 Sep, 2024 10:37 1699 Marime text
Astăzi la Arenele Romane din București, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își prezintă candidații pentru alegerile parlamentare.
 
În cadrul evenimentului vor fi prezenta cei peste 600 de candidați pe care AUR îi propunem pentru Parlamentul României la alegerile ce vor avea loc pe data de 1 decembrie 2024.
 
Printre candidații care vor fi prezentați se numără și reprezentanții organizației de la Constanța coordonați de omul de afaceri Mohammad Murad, fost candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța la alegerile locale din acest an.
 
Din informațiile noastre, Murad va deschide lista AUR de la Constanța la alegerile parlamentare. Pe lista AUR, pe poziții eligibile s-ar mai regăsi și avocatul Nicolae Vlahu, care mai candidat la rândul său la alegerile europarlamentare și foarte posibil, secretarul general al formațiunii politice Titus Păunescu. AUR va prezenta liste complete, pe care se vor regăsi și alte lideri locali ai formațiunii.

Printre cei din filiala Constanța care si-au mai depus candidatura internă pentru un mandat de parlamentar sunt și Aura Bozdoacă, Liliana Cheiziș, Ovidiu Cupșa, Hristu Cosmin, Sorin Cristian Mateescu, Nicolae Moroianu sau Stela Ioan.

Soții Evdochia si Dănuț Aelenei, senator și deputat nu se regăsesc printre propunerile de la Constanța. 

 


După prezentarea candidaţilor, membrii AUR vor putea vota în cadrul Platformei AUR până pe 12 octombrie a.c., candidaţii pentru lista finală de la alegerile parlamentare.




Președintele AUR, George Simion, a spus, în cadrul discursului său, că singura cale prin care AUR va câștiga această campanie este prin contact direct cu românii.

„Cred că singura cale prin care vom câștiga această campanie este prin contact direct cu românii. Ceilalți candidați nu fac asta. Lor le e frică de români, le e scârbă să dea față în față cu oamenii din pătura de jos. Și mai mult: sunt leneși. Exact ca stăpânul lor, Klaus Werner Iohannis, nu vor să își murdărească papucii și să întindă mâna românilor”, a spus George Simion.

George Simion a întrerupt evenimentul de prezentare a candidaților, anunțând că nu este mulțumit de faptul că membrii și simpatizanții AUR sunt la București la prezentarea candidaților, în vreme ce în Moldova sunt mii de sinistrați.

Printre cei din filiala Constanța care si-au mai depus candidatura internă pentru un mandat de parlamentar sunt și Aura Bozdoaca, Liliana Cheiziș, Ovidiu Cupșa, Hristu Cosmin, Sorin Cristian Mateescu, Nicolae Moroianu sau Stela Ioan.

Soții Evdochia si Dănuț Aelenei, senator și deputat nu se regăsesc printre propunerile de la Constanța. 



Citește și:

George Simion, președintele AUR la Constanța - „Nu iau în calcul nicio alianță cu Ciucă sau Ciolacu” (VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii