Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceartă între Moinescu şi Iordache, pe bugetul alocat Spitalului Medgidia „Bolnavii se tratează cu medicamente, nu cu 15.000 de metri cubi de apă lunar"

ro

23 Dec, 2010 02:35 2222 Marime text
cearta intre moinescu si iordache pe bugetul alocat spitalului medgidiabolnavii se trateaza cu medicamente
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 23 Dec, 2010 17:11 Ce,Iordache,eu daca nu stau pe strada principala,nu platesc impozit la Primarie? De ce sa nu beneficiez si eu de deszapezire? Consideri ca arunci banii pe fereastra? Atunci arunca-te tu,precum s-a aruncat prostul ala in Parlament.
  • Geppetto 23 Dec, 2010 13:14 Iordache asta e un incompetent si slab, o papusa de lemn manevrata de papusari hapsani si rapaci. Se lauda cu nimic, practic. Ideea e ca nu-l intereseaza medgidienii, de asta multi s-au accidentat zilele astea din cauza nepasarii lui in ceea ce priveste deszapezirea orasului. Nici sanatatea celor ce se interneaza in spital nu-l intereseaza: doar 8% din bugetul spitalului sunt destinati medicamentelor si materialelor sanitare! DE ACEEA CAND AJUNG IN SPITAL PACIENTII ISI CUMPARA MEDICAMENTELE! Orasul si spitalul sunt conduse de cel mai prost si mai slab manager din istoria Medgidiei!
  • Contabilu 23 Dec, 2010 10:07 Citez: "exista o ancheta in desfasurare"..., care se va termina asa cum s-au terminat si cele pe care mincinosul nostru le-a ordonat in urma rapoartelor facute de Mucianu, fostul lui consilier, si nu a gasit niciun vinovat. Furati din Primarie fratilor, pentru ca Iordache vegheaza la linistea voastra, a hotilor care ne-au lasta in fundul gol!!!
  • un alegator 23 Dec, 2010 09:32 Adevarul este ca ne-am pacalit cu Iordache.
  • medgidian 23 Dec, 2010 06:57 Are dreptate d-l Moinescu . Medgidia moare pe zi ce trece.Ne-am pacalit cu mincinosul asta de Iordache. La doua cuvinte da vina pe Moinescu sau pe guvern. Pai dute ba...Mareane la Pestera la Vrabie sa te invete cum se aduc bani la buget,ca pe ala n-ai sa-l auzi ca se plange de fostul primar sau de guvern. D-le Moinescu,nu va lasati!