Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă „Astăzi celebrăm 160 de ani de la nașterea marelui liberal Ion I.C. Brătianu“

ro

20 Aug, 2024 16:51 181 Marime text
Foto: Facebook/Bogdan HuțucăDeputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj la celebrarea a 160 de ani de la nașterea lui Ion I.C. Brătianu. 

„Astăzi celebrăm 160 de ani de la nașterea marelui liberal Ion I.C. Brătianu, o personalitate remarcabilă care a marcat profund destinul României moderne. Diplomat, inginer și om politic de excepție, Ionel Brătianu a fost arhitectul Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 și un pilon esențial în viața politică a țării.
În ceea ce privește Dobrogea, Brătianu a avut un impact semnificativ asupra modernizării regiunii, dar și un rol esențial în integrarea și dezvoltarea Constanței ca port strategic, consolidând astfel poziția României în regiunea Mării Negre.
Ca lider vizionar și abil al Partidului Național Liberal, moștenirea sa politică rămâne un reper de patriotism și dedicare față de protejarea interesului României“ - a precizat Bogdan Huțucă pe Facebook.

Citește și: 

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța„Recalcularea pensiilor va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții a 3,8 milioane de români"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii