Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța „Fonduri fără precedent vor transforma sistemul educațional din județul Constanța”

ro

11 Sep, 2024 08:44 251 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Bogdan Huțucă





Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța spune că fonduri fără precedent  vor transforma sistemul educațional din județul Constanța.
 
 La început de an școlar, vine o veste extrem de benefică pentru noi toți, potrivit lui Bogdan Huțucă.
 
„Mai multe instituții, precum Inspectoratul Școlar Județean Constanța, unitățile administrativ-teritoriale (UAT), Universitatea Ovidius și alte instituții, colaborează pentru a implementa proiecte finanțate din PNRR, fonduri europene și guvernamentale, destinate modernizării și dezvoltării educației.
 
Conform datelor oficiale, instituțiile din județul Constanța au reușit să acceseze fonduri în valoare de 92.866.374 euro, care vor contribui semnificativ la transformarea sistemului de învățământ, aducând beneficii întregii comunități. Această sumă evidențiază angajamentul ferm al autorităților locale și al instituțiilor educaționale de a îmbunătăți infrastructura școlară, de a dota unitățile de învățământ cu echipamente moderne și de a sprijini atât elevii, cât și cadrele didactice în procesul de învățare”, spune Bogdan Țuțucă, președintele PNL Constanța.
 
Proiectele, aflate în diferite stadii de implementare, au ca scop principal modernizarea sistemului educațional și creșterea calității învățământului în județul Constanța, prin modernizarea infrastructurii, dotarea școlilor cu tehnologie de ultimă generație și sprijinirea tuturor celor implicați în procesul educațional.
 
„Aceste investiții vizează nu doar facilitarea accesului la o educație de calitate și reducerea diferențelor dintre mediul rural și urban, ci și construirea unor școli eco-friendly, echiparea lor cu echipamente moderne și dezvoltarea de laboratoare performante.", a punctat Huțucă.
 
Citește și
 Deputatul PNL Bogdan Huţucă - „Avem nevoie de legi ferme în domeniul prevenirii și combaterii infracțiunilor sexuale"
 

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii