Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă „România a trecut, cu succes, cinci evaluări OCDE și se apropie de aderare în 2026“

ro

28 Aug, 2024 08:55 202 Marime text
Sursa foto: Facebook/PNL ConstanțaDeputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța a transmis că eforturile inițiate de Partidul Național Liberal (PNL), sub conducerea lui Nicolae Ionel Ciucă, în calitate de prim-ministru, încep să dea rezultate concrete.

Bogradn Huțucă a punctat faptul că aceste eforturi demonstrează angajamentul PNL față de dezvoltarea și modernizarea României.

„Țara noastră a trecut, cu succes, cinci evaluări esențiale din partea Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), făcând un pas important spre aderarea la această organizație în 2026. Acest progres deschide drumul către beneficii economice substanțiale pentru România, inclusiv creșterea investițiilor și sporirea vizibilității internaționale. Calitatea de membru OCDE transmite un mesaj clar investitorilor internaționali că România oferă un mediu de afaceri stabil, transparent și aliniat la standardele globale. Aceasta va spori încrederea investitorilor, va atrage capital și va stimula dezvoltarea economică. Împreună, construim un viitor sigur și prosper pentru România!" - a menționat Bogdan Huțucă. 

Citește și: 

Liderii PNL Constanța fac scut în jurul lui Ciucă și taxează mesajele lansate la Congresul PSD!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii