Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Bogdan Huțucă - „Programul de țară PSD/Ciolacu este plin de promisiuni fără acoperire“

ro

20 Oct, 2024 19:06 276 Marime text
Deputatul Bogdan HuțucăDeputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă precizează că „Programul de țară PSD/Ciolacu este plin de promisiuni fără acoperire și imixtiuni bizare în politica fiscal-bugetară a României“. 

Deputatul mai menționează că PSD „se laudă cu programe de ”peste” 155 de miliarde dar în realitate nu sunt în stare să absoarbă nici măcar fondurile din PNRR, actualmente blocate tot din cauza lor!“. 

„Proiectul de țară Ciolacu/PSD: CALEA SIGURĂ CĂTRE COLAPS FINANCIAR ȘI ECONOMIC PENTRU ROMÂNIA
În stilul patentat de Marcel Ciolacu, România trece ”de la fapte, la vorbe”! Programul de țară PSD/Ciolacu este plin de promisiuni fără acoperire și imixtiuni bizare în politica fiscal-bugetară a României.

În ”programul de țară” PSD curg miliardele mai ceva ca darurile la nunta lui Simion! Fără număr dar și fără surse de finanțare. Ei se laudă cu programe de ”peste” 155 de miliarde dar în realitate nu sunt în stare să absoarbă nici măcar fondurile din PNRR, actualmente blocate tot din cauza lor!

[‼️] Pe fiscalitate, programul este un dezastru! Lăsând la o parte că ”specialiștii lor” nu știu să facă diferența între impozit și taxă, cota progresivă este strecurată din nou în economie, deghizată în impozit regresiv.

Oamenii ăștia nu vor înțelege niciodată că impozite mari pentru venituri mari înseamnă că scoți din economia albă (fiscalizată) foarte mulți bani! Angajații vor avea salariile scăzute din pix pentru ”optimizare fiscală”!

Veniturile declarate scad până la pragul de impozit redus și cresc cele nedeclarate. Ne întoarcem în anii 90’!
Nici un cuvânt despre deficit excesiv, că doar nu dă bine la electorat să spui că ești în mare pericol cu un deficit de peste 7% și că pe măsură ce acum te lăfăi în ”pomeni” electorale mai târziu vor plăti tot românii.

Nu este mare diferență între programul PSD și AUR, nici în termeni de pregătire, nici în termeni de credibilitate.
Hârtia suportă orice, dar oamenii nu!“ - este mesajul transmis de deputatul PNL Constanța, Bogdan Huțucă. 

Citește și: 

Deputatul PNL, Bogdan Huțucă, despre recentul incident cu dronă din județul Constanța„Realitatea prezentului și viitorului este strâns legată de securitate”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii