Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Mircea tace Cine e vinovat de îngroparea Clubului Sportiv Axiopolis Cernavodă?! (document)

ro

19 May, 2011 02:48 3642 Marime text

Descarca document: cernavoda_-_facsimil_proiect_de_hotarare.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mamădecampion 21 May, 2011 18:18 Sunt părintele unui campion de atletism. Fiul meu se antrenează de la 7 ani, iar acum are 16 ani. Datorită spotului şi antrenorului Dan Băetu are o personalitate puternică şi un spirit de campion. Este păcat ca acest club în care atletismul a adus titluri naţionale fie desfiinţat din considerente politice şi ne dorim ca fii noştrii să aibe o alternativă inteligentă şi umană în educaţia lor. mulţumim profesore Băetu că sunteţi coautor al educaţiei copiilor noştrii şi vă sprijinim pentru a vă continua activitatea deşi există piedici şi influenţe nefaste. Domnule doctor Toth vă rog luptaţi pentru copii nostrii. Mariana nu tăia aripile copiilor. Mulţumesc!
  • de la un parinte 19 May, 2011 19:10 SLEN 90 CERNAVODA
  • mama de campione 19 May, 2011 13:59 Domnule consilier atat de atent cu actele de ce nu ai observat asta inainte ca aceste fete sa se inscrie in campionat. Rusine. Si nu stiu de ce tot pomeniti Axiopolis, pentru ca aceste fete au reprezentat SLEN 90 CERNAVODA, asa apare in clasamentul final, dar crapati de ciuda ca aceste fete micute si antrenorii lor au castigat titlu dupa titlu.
  • mama de campione 19 May, 2011 11:42 Sunt mama a doua fetite,campioane nationale la sperante anul acesta si la minivolei anul trecut, citesc acest articol si nu-mi vine sa cred. Acesti copii au muncit foarte mult pentru acest titlu si nu merita sa se arunce cu noroi in ele . Ele au reprezentat atat in 2009-2010-2011, SLEN 90 CERNAVODA nu AXIOPOLIS. Eu am semnat contract cu SLEN 90 CERNAVODA, pentru ambele fetite, si nu stiu de unde a aparut acest AXIOPPLIS. Sunt mult prea bune,sunt o echipa, au antrenori deosebiti, cu multa experienta( ceea ce a si dovedit), si a inceput invidia sa apara. Rusine celor care umbla cu zvonuri.