Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare o scoate vinovata pe Udrea pentru parcarile neterminate din Mamaia Udrea - „Mamaia devine un cartier aglomerat al Constantei"

ro

01 May, 2010 02:32 2362 Marime text
mazare o scoate vinovata pe udrea pentru parcarile neterminate din mamaia udrea mamaia devine un cartier
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicusor 02 May, 2010 20:18 Doamna ministru, nu mai aveti ce face. Mamaia e deja distrusa. Clica ajunsa la putere a construit pe spagi de nu mai ai loc sa arunci un ac. O statiune care fusese construita dupa anumite principii arhitectonice a fost siluita dupa dorintele unor derbedei care au avut in cap numai sa-si umfle buzunarele. Acum o sa platim cu totii pretul prostiei. Asta e, i-am ales. Asa e cand te intovaraseti cu prostul la castig. De ce sa mai vina turistii in Mamaia? Poate doar ca sa-si faca nervi. Astia sii pot face si acasa, cu mult mai ieftin. Poate avem noroc si vine un tzunami.Alta sansa nu mai este.
  • constanteanu 02 May, 2010 13:19 bai mazare, de ce draq nu ai plantat si tu copaci in parcuri ??? cate sute de copaci ai taiat din Mamaia???? de ce nu te amendeaza garda de mediu ??? ai taiat copaci si ai plantat boschetii si supozitoarele alea spiralate in oras ... cu alea faci tu spatii verzi ?????????
  • Sile this Millennium 01 May, 2010 14:16 vremea "culturii de mazăre" a trecut aşteptăm "elefanţii" pentru că la pedelişti "vara vrajbei noastre " noastre abia a început