Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu „Electoratul ne-a sanctionat deraierea"

ro

12 Dec, 2009 00:26 1575 Marime text
mihai lupu electoratul ne a sanctionat deraierea 60127 269153

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • redivivus 13 Dec, 2009 16:46 Sunt curios(dar presupun)ce ar fi declarat LUPU daca ar fi iesit victorios Geoana.Daca PNL a deraiat,dupa cum se prezinta situatia la OIL TERMINAL,in curand va deraia si Lupu.Presa a evidentiat o serie de matrapazlacuri specifice atunci cand liberalii dau de gustul petrolului si a derivatelor sale.Declaratia lupului liberal, este menita sa se puna bine cu noul regim care va fi instalat dupa confirmarea lui Basescu.Lupu isi va schimba,poate,stapanul trecand la PD-L,partid mare amator de trasnfugi,dar naravul BA.Cred ca a sosit timpul sa aplicam lozinca electorala lansata de Campeanu,"goniti lupii".
  • un tepuit 12 Dec, 2009 23:41 D-le voica, nu stiu cine esti, dar mare dreptate ai. Eu sunt unul dintre cei tepuiti de lupu&co. va dau lista cu toti liberalii tepari daca vreti. dar de ce va mirati? n-ati vazut ce sef au la centru? crin seamana cu un artefact pacalici. iar pe local, hasoti &co a batut palma cu mazare&co. sper sa le ridice base imunitatea. astia au avut o tentativa de televiziune (ctv) pe care au inchiso si si-au vanduto intre ei sa-i piarda urma. de ce oare?
  • Valentin Voica 12 Dec, 2009 16:43 Lupu are dreptate. electoratul i-a sanctionat. Iar daca cumva ei indraznesc sa spere la guvernare, le reamintesc ilustrilor si bravilor liberali ca se inseala amarnic. Cel putin la nivel de Constanta, toata lumea stie ca sunt tzepari. Ei nu-si indeplinesc nici obligatiile legale in ceea ce priveste plata salariatilor angajatilor lor. Ar vrea din nou sa ajunga la deconcentrate, stiu. Dar nu se poate. N-au respectat regulile jocului. Nu se poate sa te folosesti de oameni si sa le dai teapa cu salariul, nu-i asa domnule Lupu? Ma bucur ca am contribuit cu o picatura la inchititura de amaraciune pe care doar ce a-ti luato. Am crezut ca sunteti de dreapta, acum m-ati convins ca sunteti o adunatura de nerusinati disperati dupa lovele. Bravo PD-L, ca ai castigat singur in fata coalitiei psd, pnl, pc, png, etc. Bravo Basescu ca nu te-ai lasat.
  • stai linistit 12 Dec, 2009 14:32 cu turnatori la securitate ca dragomir si hasotti,ajungeti la moscova
  • vvv 12 Dec, 2009 11:48 trezestei si pe hasoty si enescu din adormire