Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Negocieri şi jocuri de culise Ce şanse au Banias, Brânză şi Chiru să ajungă şefi la PDL

ro

09 Mar, 2011 01:31 2278 Marime text
negocieri si jocuri de culisece sanse au banias branza si chiru sa ajunga sefi la pdl 13422 317101
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pdl-ist 09 Mar, 2011 19:46 Fara Banias! Asta e clar!Nu a facut nimic ptr. aceasta org., dimpotriva a decimat-o!Merita sa-i dam o sansa d-lui Chiru!
  • Cine altcineva? 09 Mar, 2011 08:55 Indiferent cine va cistiga alegerile,PDL ul a pierdut pe toate fronturile si va pierde cu succesuri multe si localele si parlamentarele. Aici ,in Constanta ,in ciuda tuturor sperantelor investite in PDL ca si vector de schimbare,PSD ul este cel mai tare din parcare,acum mai mult ca niciodata.Singura posibilitate ar fi coagularea unui grup de independenti,specialisti pe domenii,care sa incerce sa-l darime pe Mazare &comp.Toate partidele,fara exceptie,si-au pierdut credibilitatea cel putin in fata oamenilor dotati cu un minimum de rationalitate... Independentii,fara "trecut" politic,pot deveni credibili,pina nu va fi prea tirziu. "LIGA CONSTANTENILOR " si "PARTENERIATUL PENTRU CONSTANTA" trebuie infiintate urgent de cei care doresc cu adevarat sa faca ceva pentru constanteni si pentru Constanta !
  • pedelist 09 Mar, 2011 08:48 ne-am saturat de banias,brinza,chiru,stavrositu toti umbla dupa putere mai putin sa faca unitate in partid.Cred ca totusi CIUCA N poate sa faca acest lucru,este un om care cunoaste partidul,oamenii,nu vine din pasti in craciun la sediu(numai cind sint alegeri si probleme,ca cei enumerati mai sus)se poate ocupa de partid si daca este pensionar.O sa vorbin cu d-naBOAGIU in legatura cu aceasta propunere si candidatura,ne-am saturat de habotnici astia din conducerea partidului.