Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţii la anunţul de vânzare a Cazinoului făcut de edilul Constanţei Palaz - „Domnilor Mazăre şi Constantinescu, Cazinoul nu e local pentru jocuri de noroc!"

ro

20 May, 2011 00:00 3102 Marime text
reactii la anuntul de vanzare a cazinoului facut de edilul constantei palaz domnilor mazare si constantinescu

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gogu 20 May, 2011 14:22 ...cu ce bani se poate intretine o astfel de cladire domnule Chiru? Taxa pe muzeu? Desigur, Ministerul Culturii trebuie sa dea bani pentru renovare si intretinere... Adica din banii nostri, ai platitorilor de taxe... 10-20 de mii de Euro sa dea PDL-ul ca destul ne fura la greu! Si sunt de acord sa scrie, undeva pe frontispiciu... "Cladirea a fost renovata din banii PDL"... asta asa, pentru ca sa aveti si cu ce va mandri pentru eternitate!!!
  • constantean 20 May, 2011 09:18 Nu ma mira ideia prefectului, acesta nu a fost in stare niciodata sa vada lucrurile realist. Gica contra.
  • bela 20 May, 2011 08:12 Suntem e partea dumneavostra domnule Palaz,si aveti sprijinul nostru al cetatenilor!Sa nu lasam sacalii sa ne ia tot!Este o aberatie atat de mare vanzarea cazinoului inact nici nu stiu cum i-a trecut prin cap lui Mazare ideea asta!Care de fapt nu e o idee, este o absurditate!sa-si vanda el masinile si ce mai are tampitul!sa lase ce e AL NOSTRU !