Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, lider USR - „Chițac a desființat pista de biciclete de pe bulevardul Tomis, iar locurile de parcare au fost mutate de pe o parte pe alta”

ro

21 Jun, 2024 18:00 60 Marime text
Liderul USR Constanța, Stelian Ion a vorbit și de fluidizarea traficului făcute de primar, după cum citează „din birou”. El a pus accentul pe faptul că în loc să încurajeze deplasarea cu bicicleta, să reia serviciul de utilizare gratuită a bicicletelor, Vergil Chițac desființează banda specială pe unde puteau merge bicicliștii și joacă alba neagra cu locurile de parcare de pe marile bulevarde.


„Constănțenii sunt iarăși puși în fața unor decizii luate peste noapte, din birou, de primarul Vergil Chițac. Decizii ce demonstrează, din nou, că acest om este rupt total de realitatea din oraș!

Chițac a desființat pista de biciclete de pe bulevardul Tomis, iar locurile de parcare au fost mutate de pe o parte pe alta. Iar Vergil Chițac numește asta „fluidizare“ a traficului.

În loc să încurajeze deplasarea cu bicicleta, să reia serviciul de utilizare gratuită a bicicletelor, Vergil Chițac desființează banda specială pe unde puteau merge bicicliștii și joacă alba neagra cu locurile de parcare de pe marile bulevarde.

Vergil Chițac nu se dezice: nu se consultă cu nimeni și menține orașul în haos.

SOLUȚIA? Cel mai important lucru care trebuie făcut pentru a fluidiza cu adevărat circulația este realizarea unui studiu de trafic la nivelul întregului oraș, care să aibă o privire de ansamblu asupra rutelor cele mai aglomerate și să se intervină cu cap.

USR Constanța va solicita realizarea studiului de trafic în Constanța. O măsură care chiar contează pentru constănțeni și care face parte din programul de guvernare locală pe care l-am propus”, a transmis Stelian Ion, USR.

Citește și

Prima conferință de presă a USR Constanța după alegeri -„ Vom face opoziție cu toată forța!” (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii