Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanța Remus Negoi, printre primii senatori la numărul de întrebări și interpelări în Parlament

ro

01 Sep, 2024 21:44 147 Marime text
Remus Negoi, foto: ZIUA de Constanța
Remus Negoi, senator USR, a subliniat că în cei trei ani și jumătate de mandat a depus 231 de inițiative legislative, dintre care 48 au devenit legi.

Prin intermediul unui comunicat de presă pus la dispoziție de USR Constanța, Negoi afirmă că acesta este cel mai mare număr de proiecte de lege depuse de un senator constănțean din 2004 până în prezent. 

Este cel mai mare număr de proiecte de lege depuse, comparativ cu toți senatorii care au reprezentat județul Constanța din 2004 până în prezent.- a punctat Negoi. 

Negoi a inițiat propuneri legislative în diverse domenii, inclusiv facilitarea accesului pe plajă pentru persoanele cu dizabilități și reducerea duratei publicității în emisiunile TV pentru copii.

În 3 ani şi jumătate de mandat am venit cu propuneri legislative în mai multe domenii, precum proiectul pentru facilitarea accesului pe plajă a persoanelor cu dizabilităţi, cel privind organizarea unor şedințe de dezbateri publice obligatorii pentru cele mai importante hotărâri ale autorităților locale, iniţiativa pentru reducerea duratei publicității din timpul emisiunilor TV pentru copii,-a mai precizat senatorul. 

De asemenea, el este printre primii senatori constănțeni la numărul de întrebări și interpelări în Parlament, subliniind implicarea sa și a colegilor săi din USR în activitatea parlamentară.

Un raport comparativ, preluat din datele oficiale ale Senatului României, din ultimele 5 mandate ale tuturor senatorilor constănţeni, arată că, personal, sunt pe primele locuri şi în ceea ce priveşte întrebările şi interpelările adresate în Parlament cu privire la diferite probleme sau situaţii.- mai punctează senatorul. 




Citește și:

Pentru că nu au putut să demoleze fostul Bar Orient din Mamaia, proprietarii vor să-l mute?! USR Constanța respinge categoric demersul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii