Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chevalet si mirosul lacului Siutghiol

ro

16 Jul, 2010 01:42 19704 Marime text
chevalet si mirosul lacului siutghiol 65460 292927
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Crintea 23 Mar, 2011 18:09 Am fost si am mancat la Chevalet! Am fost 10 persoane - la sfarsit i-am intrebat cum a fost. Toata lumea multumita - au dat note de la 8 la 10. Eu i-am dat 3 spre 4. Sa va spun si de ce: 1) am asteptat 2 ore comanda (era f aglomerat) 2) in tot acest timp nu am fost servit cu nimic (gen o maslinuta - o painica - untuletz ceva...) - macar puteam sa beau si eu sticla de vin cum trebuie. (nu sa trag de ea 2 ore) - la cat costa merita sa dai si ceva din partea casei sau contra cost - atunci cand este aglomerat! 3) aveau 3 tipuri de pahare pe masa si 3 tipuri de scrumiere (una cu brand Selgros - una brand cu o casa de vinuri si una casnica cu arc) - nici restaurant sport nu are asa ceva.. 4) mie nu mi-a placut mascareala pe care o faceti la masa (povesti si glumite) - (de alfel mancarea este f buna..) - extra mai spuneti la oameni ca produsele sunt speciale, dar tot de la Metro va faceti aprovizionarea. Mai am de scris dar trebuie sa plec urgent - revin cu alte comentarii dupa.. In concluzie - mancarea este buna - lucrati mai mult la: din ce bem - in ce scrumam - pe ce stam - cu ce mancam etc ... pentru a va numi un restaurant de 4-5 stele - momentan sunteti de 2 stele. Toate cele bune!
  • NELU PAUCA 03 Dec, 2010 19:09 Va multumesc pt aprecierile facute de cei care inteleg ca este un altfel de restaurant,incerc sa fac tot posibilul ca acel client care vine la CHEVALET sa simnta ca este servit cu placere.....si produse proaspete,cat despre lac,,,,,asta este natura ,trebuie sa ne bucuram de ea asa cum este ,sunt mandru de SIUTGHIOL in toate anotimpurile,,,,,va stept la CHEVALET ,,,,,IT"S OUR PLESURE TO SERV YOU!
  • Bogdan 16 Jul, 2010 20:14 Pai stiti de ce este asa de bun, ptr ca patronul , este un fost ospatar pee nave de croaziera si de aceea totul acolo este impeacabil
  • Vali 16 Jul, 2010 19:09 Intr-adevar unul dintre cele mai bune restaurante din Constanta, cu mancare sofisticata si delicioasa, cum nu mananci decat la cele mai bune restaurante frantuzesti. Merita sa-i dati 5 stele.
  • C-teanul 16 Jul, 2010 10:08 Eu spun ca este de departe cel mai bun restaurant din Constanta. Nu avem termen de comparatie nici dpdv al ospatarilor nici al meniului. Este singurul restaurant care rivalizeaza cu restaurantele de lux din strainatate. Incercati un desert facut in fata dvs! In ceea ce priveste mirosul lacului eu zic ca ei nu au nicio vina, si nu e chiar atat de deranjant.