Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia „Suflete deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL din Constanța, fapte bune în ziua Adormirii Maicii Domnului

ro

15 Aug, 2024 12:40 183 Marime text
Fapte bune realizate de Arimex Comexim 2000 SRL și Asociatia Suflete DeschiseUrmând exemplul lui Hristos, pe drumul faptelor bune, în ziua Adormirii Maicii Domnului, Asociaţia „Suflete deschise” a adus mare bucurie celor 30 de familii nevoiase din parohia Biserica Îngropată din comuna Istria, judeţul Constanţa. Voluntarii le-au dăruit alimente de bază, fructe, articole de încălţăminte şi imbracaminte.

Toate acestea au fost sfintite de preotul paroh Herta Nicolae de la Biserica Ingropata cu hramul,,Sfanta Treime” si sfantul Mare Ierarh Nicolae.

De o mare bucurie au avut parte si 20 de copilasi sarmani, care au primit în dar câte un ghiozdan complet echipat cu toate cele necesare pentru începerea noului an şcolar, fie că sunt preşcolari, şcolari sau elevi.

Să nu uităm cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos : „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le aţi făcut.” (Matei 25,40), adică celor aflați în strâmtorări și neputințe, celor aflați în boală, în suferință, în întristare și singurătate, celor aflați în spitale și la casele lor, pe care nu are cine să îi pomenească și să îi cerceteze.

Luca 5:17-26 ilustrează în multe feluri modul în care Dumnezeu îi ajută pe cei în nevoie. Uneori Dumnezeu îi folosește pe alții pentru a ne ajuta sau ne folosește pe noi pentru a-i ajuta pe alții. Această misiune poate fi solicitantă, dar beneficiile sunt mari. Ajutându-i pe cei în nevoie urmăm exemplul lui Isus Hristos în ce privește misiunea. Uneori este ușor să ne dăm seama cine are nevoie de ajutor, alteori este mai dificil. Indiferent de situație, suntem chemați să fim ajutoarele lui Dumnezeu pentru toți oamenii care au nevoie, indiferent de originea lor.
 

„Model desăvârşit de curăţie şi iubire duse până la jertfă, Maica Domnului a fost printre cei puţini care au rămas sub crucea pe care a fost rastignit Iisus. Spre a ajunge la refacerea noastră, trebuie să trecem prin multe răstigniri şi avem trebuinţă de o inimă de mamă pentru noi către Dumnezeu. De fiecare dată când vă veţi ruga Maicii Domnului, să ştiţi că rugăciunea vă este ascultată. Icoana Maicii Domnului este fereastra noastră spre Cer. Maica Domnului este lumina sufletului nostru, este nădejdea, acoperământul, mângâierea şi bucuria noastră. Maica Domnului este mijlocitoarea noastră în faţa lui Dumnezeu şi pururea ea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toţi. Când sufletul nostru este întunecat de gânduri rele sau de păcate amare, atunci cerem să se roage Fiului ei pentru noi. Întâlnirea cu Maica Domnului, cu icoana Sa, este ca o întâlnire cu cineva drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care face să îţi tresară inima, care te emoţionează profund şi care îţi provoacă o bucurie intensă, şi anume bucuria lacrimilor“, a declarat Petre Preda, managerul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.



Aşadar, cu drag invităm pe toţi cinstitorii Maicii Domnului, să ne unim cu toții în rugăciune, post şi fapte de milostenie! Să ne descoperim capetele, să ne plecăm genunchii şi să rostim o rugăciune în faţa Icoanei sale.


Să ne rugăm pentru pacea lumii, pentru înmulțirea dragostei, pentru luminarea minții și pentru sporirea noastră, a tuturor, în nădejde, în credință și în toate faptele bineplăcute Lui și Maicii Preacurate.

Să stăruim în rugăciune sfântă pentru înmulțirea dragostei pe pământ, pentru pacea dintre oameni și din suflet și pentru ca bunul Dumnezeu să reverse peste întreaga lume harul și darurile Sale cele bogate.

Citește și

Asociaţia „Suflete deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL din Constanța, îndemn către credincioşi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii