Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSLR Frăția - Federația SANITAS România caută firmă pentru organizarea evenimentelor în Constanța și în țară, într-un proiect european (DOCUMENT)

ro

06 Aug, 2024 13:10 572 Marime text
Discuții în cadrul Proiectului Uni.On - Sursa foto: Facebook.com - Proiectul Uni.On - CNSLR Frăția
  • Este vorba despre Proiectul UNI.ON – Consolidarea dialogului prin dezvoltarea capacității organizaționale a sindicatelor de adaptare la noile provocări din piața muncii.
CNSLR Frăția - Federația SANITAS România a deschis procedura pentru atribuirea contractului de organizare evenimente în cadrul Proiectului UNI.ON – Consolidarea dialogului prin dezvoltarea capacității organizaționale a sindicatelor de adaptare la noile provocări din piața muncii.
 
Proiectul este unul cu finanțare europeană și include organizarea de dezbateri, mese rotunde și evenimente în mai multe județe din țară, inclusiv în Constanța.
 
Informația privind procedura atribuirii contractului de servicii a fost publicată pe licitatiapublica.ro, unde se precizează că durata contractului este de opt luni, iar bugetul este de 151.229,08 lei.
 
În descriere se precizează că obiectul achiziției este reprezentat de „1 conferință jud. Brașov/Prahova, 8 ateliere sindicale – toata tara, 1 dezbatere jud Brașov /jud. Prahova /jud. Covasna /jud. Constanța, 2 curs tip 1 (12 ore) jud. Brașov /Prahova, 1 curs tip II (18 ore) jud. Brașov/Prahova, 2 evenimente de informare și promovare jud. Bacău/ Cluj /Constanța, 16 evenimente de informare și consiliere – toata țara, 2 mese rotunde- București, jud. Caraș Severin / Constanța / Hunedoara / Neamț / Olt / Prahova / Tulcea / Vaslui – nr.total evenimente – 33“.
 
Ofertele pot fi depuse până la data de 16 august 2024, ora 15.00, la adresa strada Horațiu, nr. 13, Sector 1, București, între orele 09.00 – 15.00.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța se alătură manifestărilor de protest de la București
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii