Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din lipsa banilor, primariile nu deconteaza transportul profesorilor

ro

11 Mar, 2009 03:17 3270 Marime text
din lipsa banilor primariile nu deconteaza transportul profesorilor 251215
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pt. Bogdan Ionescu 11 Jun, 2010 13:13 Nu te mai ofensa ca au dreptate ceilalti sindicatele sunt foarte puternice, salariile ( fie vorba intre noi ) sunt destul de bune , orele la clase sunt de maxim 5 / zi si ce mai vor? am vazut ce stii sa tastezi si tu
  • eu 25 Jun, 2009 16:40 Sa va fie rusine pentru comentarii!La cat invata elevii din ziua de azi si la cat interes au pentru scoala vom avea o tara de analfabeti! Ne mai miram cum de avem politicieni care n-au habar sa vorbeasca! Ce ar putea face un profesor in fata unui elev care nu stie sa lege doua vorbe si alea doua vorbe pe care le zice sunt prostii si injuraturi!Pune-ti mana pe carte si invatati ca in vremurile de altadata se invata si fara ca profesorul sa faca plecaciuni in fata elevului!
  • ionescu bogdan 13 May, 2009 13:22 bai dar tu pe ce lume traiesti ? tu crezi ca " profii astia cersetori " au saalarii . Da poate ca au celle mai putine ore dar i-a dute la justitie mai cap de guma . Au si mai putine ore , , salarii mai mai si corupti pana la dumnezeu . Da r vorba aia sunt mai importanti infractorii decat copii vostri mai amaratilor si analfabatilor , Educatia la sate. Dar din 8 mil ce sa faci mai boule ca primaria nu da nici o foaie A4 . Bai complexatule sti care-i spilu . ? Daca invatai si eraiu prof acu taceai . dar vorba aia , ai infuindat puscaria , ai invatatt sa tastezi si acu fiind fara ocupatie scrii , veniti-ar numele sa-ti vie
  • educati copii 11 Mar, 2009 19:57 educati copii de la sate, nu mai alergati dupa bani pomanagiilor
  • niste cersatori nesimtiti 11 Mar, 2009 15:42 niste nesimtiti
  • niste cersatori nesimtiti 11 Mar, 2009 15:32 sa se duca in sistemul privat sa vada cum e. se comporta ca niste cersatori profesorasii astia de duzina. in ce domeniu se mai deconteaza transportul? este criza economica dragi medidatori fara chitanta. cate le vom mai inghiti acestor indivizi? daca au sindicate puternice se cred d-zei? aveti cele mai putine ore de munca efective din RO,ce mai vreti?
  • pana cand si pe banii cui 11 Mar, 2009 09:11 sunt profesori care deconteaza transportul de la constanta la saraiu si garliciu. de ce nu aducem profesori de la bucuresti sau sorbona. macar astia ar fi calificati nu pseudoprofesori.