Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Circo „Daca as avea vreo problema endocrinologica, nu m-as interna aici"

ro

12 Feb, 2009 02:04 34882 Marime text
dr circo daca as avea vreo problema endocrinologica nu m as interna aici 249719
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • voinicelu dan 17 Feb, 2013 13:25 as putea face o apreciere la adresa d-lui dr.prof.univ.circo eduard,ca este un foarte bun specialist in endocrinologie,si este cotat printre cei mai buni doctori din constanta./the best medicine men in life.congratulations!!!
  • voinicelu dan 17 Feb, 2013 13:16 intr-adevar medicina este in tara noastra foarte dezastruoasa dar exista doctori specialisti foarte buni care nu au conditii si fonduri necesare ptr a-si presta serviciile.in ciuda tuturor greutatilor unii medici acorda asistenta medicala bolnavilor ptr a le vindeca sau ameliora bolile.
  • cititor 12 Feb, 2009 04:27 tovarasul circo stie cum ii trateaza dansul pe pacienti,stie ca nu stie nimic si atunci este fireasca afirmatia lui.In tarile civilizate bolnavii se interneaza la endocrine doar daca trebuie operati nu si pentru probleme medicale.Acestea se trateaza ambulator. Paranoicul de irimiea "sectia mea" a mamei dumnealui?? nici daca i-ar da cineva bani pentru sectie nu ar sti ce sa faca cu ei.Sa plece la pensie sau sa se interneze la Palazu.Ori la balaceanca,acolo ii este locul dar ca pacient nu ca doctor ca asta nu este