Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniunea Județeană CNSLR Frăția Constanța lansează proiectul „Bucuria Crăciunului” pentru sprijinirea persoanelor defavorizate

ro

16 Oct, 2024 19:11 167 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Comisia de femei din partea Uniunii Județene CNSLR Frăția, filiala Constanța, având suport și susținere pe deplin a acestora, demarează un proiect numit Bucuria Crăciunului.
     
Comisia de femei din partea Uniunii Județene CNSLR Frăția, filiala Constanța, având suport și susținere pe deplin a acestora, demarează un proiect numit Bucuria Crăciunului, transmite un comunicat din partea Uniunii Județene CNSLR Frăția.
 

„Este de suflet pentru că noi credem în el, credem că atunci când vrem, se poate. Cu dificultati, dar se poate. 

Acest nou proiect are ca scop sprijinul moral și oferirea celor mai puțin norocoși, a unui bun material ce constă într-un festin gastronomic în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Ne dorim mult ca alături de noi, să doriți a vă alătura cu ce disponibilitate financiară aveți, pentru o cauză nobilă, pentru oameni necunoscuți, dar încercați de viață și de cele mai multe ori, cu ochii triști. 

Atenția noastră este îndreptată în egală măsură către căminele de bătrâni, dar și către casele de copii orfani. Și nu sunt puțni cei cu nevoi. 

Fiecare ajutor oferit, va conta mult, căci la finalul lunii Noiembrie, vom știi cu exactitate către ce număr ne vom putea orienta.

Sumele strânse, vor fi folosite pentru achiziționarea de materie prima, indicate cu precizie de către personalul angajat la bucătăriile insituțiilor vizate.

Noi va așteptăm susținerea dumneavoastră, pentru că înțelegem bine, la fel ca și noi, toți suntem voluntari în acest proiect. Dar ne dorim, lucrăm în acest sens și vom reuși să ducem la final ce am început în urmă cu doar câteva zile.



Contul unde pot fi adăugate sumele disponibile pentru, cu mențiunea numelui proiectului, Bucuria Crăciunului, este: 

Titular: UNIUNEA JUDETEANA CNSLR FRATIA
IBAN: RO76RZBR0000060026790716
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift banca: RZBRROBU”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
Crăciun 2024, unul dintre cele mai costisitoare din ultimele decenii. Prețurile produselor tradiționale cresc alarmant!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii